Stage

MFC Nova heeft expertise binnen verschillende disciplines waardoor deze plek een interessante plaats is om stage te lopen. Wij zien stages ook als een mogelijkheid voor een nieuwe kijk om onze eigen werking te optimaliseren. Wij willen graag bijdragen aan het verhogen van individuele groei en professionele ontwikkeling. Bij ons kan je een stage aanvraag doen binnen het beleidsteam als contextbegeleider, orthopedagoog of psycholoog en in een zorggroep als opvoeder/begeleider. Je wordt begeleid door ervaren collega’s die je wegwijs zullen maken binnen ons MFC.

Stage Orthopedagogiek

Afstudeerrichting Master Pedagogische Wetenschappen: Klinische Orthopedagogiek en Disability studies

  • Derde bachelor stage Orthopedagogiek
  • Tweede master stage Orthopedagogiek

Afstudeerrichting Bachelor Orthopedagogie

 

Stage Contextbegeleiders:

Wij zijn Ena en Femke, contextbegeleiders binnen MFC Nova. Wij staan open voor het begeleiden van stagiairs.

De functies die wij binnen het MFC opnemen zijn wisselend, maar als hoofdzaak staan wij in voor de belangen van de ouders. Het is dus heel belangrijk dat je ervoor openstaat om te telefoneren, vergaderingen bij te wonen/te leiden, maar vooral een luisterend oor te bieden aan de ouders.

Zaken die wij heel belangrijk vinden zijn transparantie, NIVEA (niet invullen voor een ander), de kracht van het gemeenschappelijk doel, flexibiliteit en vooral authenticiteit. Je bent ijverig om bij te leren en hebt geen schrik voor nieuwe uitdagingen.

Onze job heeft geen nine to five uren. Dat wil zeggen dat het geen uitzondering is voor ons om ’s avonds wat langer te blijven. Natuurlijk betekent dit ook dat we soms wat later kunnen starten.

Indien jij interesse hebt om bij ons stage te lopen, kan je ons bereiken via 09 394 67 09 of ena@mfcnova.be/femke@mfcnova.be

Bij interesse in een stage, graag een mailtje naar info@mfcnova.be of bel 09/394.67.00.